the flipflop life

2017-02-11
12:20:29

Negombo

Det här är en liten plats nära huvudstaden Colombo, där de flesta besökarna stannar endast en natt innan de reser vidare till andra destinationer i Sri Lanka. Jag har råkat stanna en vecka och trivs himla bra. Jag har gjort precis det jag ville när jag planerade den här resan. 


Jag har ätit frukost på homestayet jag bor på. Gått till en pool vid nåt av de lite mer fancy hotellen och lagt mig i en solstol. Lyssnat på Harry Potter på ljudbok flera timmar om dagen. 
Ätit lunch på samma ställe varje dag. Olive garden heter det. Så mysigt ställe med trevlig personal. Sen massage / fotbehandling rund 17 tiden. Tillbaka till homestay, duschat och fixat. Och till sist. Middag på samma ställe i 5 av 7 kvällar. Haha 
Hittade ett ställe andra kvällen som serverade billig krabba. Min absoluta favoritmat här nere. Så jag har ätit där alla kvällar utom en då krabborna var slut. Dom älskar mig och jag älskar dem.  Edwin restaurang heter stället. Skriver ner det så att jag inte glömmer. (inte en chans men ändå) 

Efter middagen har jag gått till antingen rodeo pub eller serendib pub och socialiserat med diverse folk och druckit några öl. 

Och efter några timmars sömn repeterat ovanstående. 
I morgon är det dock dags att bryta mönstret. Jag tänkte ta en buss till norra delen till ett ställe som heter Sigiriya. 
Sen ska jag försöka klämma in alla stora sevärdheter som finns i Sri Lanka under mina sista två veckor här. Det blir nog bra. 


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: