the flipflop life

2015-05-31
22:41:52

Några bilder
 
 
 
 
Det här är lite vad vi roar oss med om dagarna. Ropeclimbing, gigant swing, Rockwall, tiedying, quidditch osv. 
 
Känns ganska konstigt att fjanta runt hela dagarna och göra barnsliga saker utan några barn.  Och dessutom få betalt för det! Det är typ som om vi är på camp och inte jobbar.  😊😊 
 

2015-05-30
23:32:11

testing testing
Bara ett litet provinlägg för att se om lösenordet fungerar . 

2015-05-29
00:10:31

lösenord
Så på grund av sekretess osv så kommer bloggen under sommaren vara lösenordsskyddad . Den som vill läsa endå kan be om lösenord såklart det är mest så att jag ska veta att ingen obehörig är inne och snokar . 


Det var bara det . Får inte ens nämna camp utan att länka till deras hemsida . Så better not. USA är inte att leka med när det gäller regler om hemligheter . 


Kan ju i och för säg nämna att det är mellan 25-28 grader och sol,  samt att vi bara leker hela dagarna trots avsaknaden av barn . 

Och Sandra , om du läser. Idag fick vi sloppy joes till middag och igår chicken nuggets med pommes. . . . 


2015-05-26
14:43:48

camp life
Har precis vaknat i min bunkbed och snart är det frukost . Stor fördel att vara jetlaggad och vakna tidigt av sig själv. 

Än så länge inte super hypad över hur den här sommaren kommer bli men så har jag också inte hunnit  känna efter ordentligt . Första tanken är bara att jag inte är så där töntigt fjantig som de flesta andra är som leker lekar och busar runt hela tiden. Jag är lite för tråkig för det . Men man kanske växer in i rollen får vi hoppas. 

Men det verkar vara ett gäng trevliga människor som jag ska jobba med och det är ett superfin samhälle ganska nära som heter Excelsior där man kan hänga. 

Själva camp är också fint men verkligen rustikt . Stugorna är utan fönster, bara nät , utan el eller värme ,  toaletten är snuskig men det finns iallafall rinnande varmt vatten och vanlig toalett vilket är högre standard än på många andra ställen jag bor. 

Det finns wifi hela tiden men man får inte ha sin telefon dagtid ,  det finns mat 4 gånger om dagen men hittills är det ingen hit så blir nog mycket god mat på fridagarna . Vi är lediga fredag kväll till söndag morgon så det är ju Nice ! 

Nu är det dags för frukost möte och första träningsdagen . 

Vi hörs!