the flipflop life

2014-12-17
05:19:56

insomnia
Här ligger jag 05.20 och kan inte sova. Vet inte helt varför. Vanligtvis så går jag ju inte och lägger mig direkt tidigt, men aldrig såhär sent. Brukar somna någon gång mellan 03-03.30, vanlig dag eller jobbdag. Det är lixom rutinen. När jag jobbar brukar jag sluta mellan midnatt och 02 och då vill jag ju inte stupa rätt i säng när jag kommer hem. Brukar kolla på en serie eller läsa lite. Och såklart kolla Facebook, instagram, mina bloggar jag följer, pinterest, mailen osv .. Det tar lixom sin lilla tid. Och så lite candycrush precis efter att jag släckt lampan och innan jag somnar. Så att jag första delen av sömnen drömmer om hur jag får såna där multichokladbollar gång på gång och slår rekord. 
 Somnar ofta väldigt fort. Och följden blir såklart att jag sover till lunch och därmed inte går och lägger mig som vanligt folk den dagen heller .

Idag har jag städat ur hela hytten, packat ihop alla saker och lastat in lite saker i Elins bil så att allt (hela livet)  säkert får plats när det ska hem på söndag. Sedan har jag lagat matlådor till resten av veckan då jag inte vill smutsa ner det nystädade köket igen. Kvällen spenderades i fredrikstad med Elin där vi åt ett par (läs många)  bitar sushi på st raw och sen fikade tills vi blev utslängda.  

Allt som allt en oerhört aktiv dag, jämför med många andra. 

Kom hem runt midnatt och pratade lite med Donata och la mig sen för att kolla på ett avsnitt av Bron. Blev två när det nu är så himla spännande! 

Och nu ligger jag här. Vill egentligen se tre till avsnitt (de tre sista)  men tänker att det vore oklokt . Det får vänta till morgondagen. Eller iallafall tills efter jag har sovit då det tekniskt sett är morgondag nu. 

Så vet inte vad denna plötsliga sömnlöshet beror på. Kan räkna på min ena hand de gångerna jag minns att det har hänt. Har nästan alltid somnat när som helst och vart som helst. Otroligt störande.

 Läste häromdagen på internet att högintelligenta människor har svårare att sova och framförallt somna då hjärnan har svårare att slappna av när den jobbat så mycket. 

Kanske är det det som har drabbat mig. Akut intelligens. Hoppas det snart går över. 

God natt 

Eller god morgon. Kommentar:
#1: Mrmor

Du ska se att det blir bättre när du har jobbat och är på väg hem för att fira jul.
Det ska bli hur kul som helst att träffas
.
Välkommen och stor kram
Mormor

Svar: Jag har tron! Med en katt eller två som spinner så ska jag nog komma till ro 😊
Marielle

2014-12-17 @ 20:53:17
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: