the flipflop life

2015-08-14
14:27:06

Snart är det över
Herre min skapare vad tiden är underlig. Sommaren har bokstavligen swishat förbi samtidigt som veckorna känns oändligt långa varenda gång det är söndag kl 11. 

Det är två veckor kvar tills jag lämnar Minnesota. Kan inte förstå att jag redan varit här i 12 veckor?! Det är helt ärligt den bästa sommaren i mitt vuxna liv. Trots att camp går mig på nerverna var och varannan dag så har jag mött en av mina bästa vänner här och upplevt ett helgliv utan dess like. Jag och Sam har vekligen nyttjat 100 % av vår lediga tid för oförglömliga äventyr så fort vi har haft en chans. Inte en dag har varit tråkig. Hur knäppt det än låter så är vi legender här haha. Radarparet. Någon beskrev oss som två vackra tigrar.  Man vill gärna beskåda dem på avstånd  men aldrig komma för nära inpå i leken. Haha , ligger kanske lite sanning i det. Många tokigheter har vi varit med om.  Alltid han och jag som kommer tillbaka till camp tio min innan jobbet börjar med en saftig historia.  Kors i taket att vi lyckats komma i tid varje söndag. Ingen här kan tro att det är sant . Det är helt klart helgerna och min lediga tid som har gjort den här sommaren oförglömlig.  Utan Sam här hade jag aldrig stannat tiden ut för camp är verkligen ingen dans på rosor. 

Att jobba med bortskämda bratungar är något av det mest frustrerande Jag varit med om. Vissa veckor gör jag ingenting annat än å tjatar och upprepar mig själv och skäller och får ingen respons. Att i tillägg vara utmattad och energilös gör inte saken bättre. När ledningen i tillägg inte verkar ha alla hästar hemma så blir man trött. Väldigt trött. 
 Känns inte som att jag gör annat än å klagar ibland. Det är mycket som är fel och vrängt och befängt här. Det är galet hur mycket vi jobbar och hur lite betalt vi får. Och vad de förväntar sig av oss.  Och hur orättvist det är ibland. Men allt är inte dåligt.

 Det är underbart hur vissa barn känns som ens egna (garanterat gråtkalas när deras sista dag är kommen) och hur nära man kommer dem när de spenderar 5 dagar i veckan,  10 timmar om dagen,  varje vecka med oss och ofattbart hur vissa föräldrar klarar av att leva med sina ungar. Helt ärligt. Några är genuint onda barn. 

 För vissa barn är camp mest för föräldrarna, så att de kan få tid att ladda om och bygga upp sig själva medan någon annan bryts ner. Det märks tydligt . De barnen vill inte vara här. Andra barn älskar camp och vill aldrig hem. 

Det är en speciell plats. 

Jag har lärt mig mycket och känner att jag växt endel. Jag har varenda ficka full med lekar, aktiviteter, sånger och tidsfördriv. Jag kan ta hand om 8 sexåringar själv och underhålla dem timmesvis. Jag har förbättrat min engelska ytterligare och jag sjunger (skrålar) oblygt inför 100tals människor. Jag har utvecklat min kreativa sida och jag är bättre än förut på improvisation. Det är inget konstigt att jag badar 5 gånger på en dag trots regn, och antalet gånger jag har blobbat ett barn flera meter upp i luften är oräkneliga. 

Det har nog varit en bra sommar, jag har jobbat på värre ställen och jag har slitit mer på andra jobb. Största skillnaden är betalningen. Tror att när jag får lite distans till det här så kommer jag att uppskatta det mer. Just nu så suger det mesta och jag är så less. Jag kan tänka mig att jobba på camp igen , någon annan stans, men med tonåringar endast.  Nu när jag har lite erfarenhet så kan jag också hitta ett camp som passar mig. Jag vet vad jag ska förvänta mig så jag kan fråga de rätta frågorna osv. Men känner också att jag gjort det här nu. Det är inte värt att spendera en sommar till med det här. 
Är glad att det snart är över. Är så exalterad för de fyra veckor jag ska resa runt i USA. Planen just nu är Chicago - Seattle - Ketchikan - Las Vegas -? -? - New York - Stockholm 

Innan den stora resan börjar så ska majoriteten av alla counsellors åka på en weekend trip till mount Rushmore. Det ska bli riktigt skoj och jag ser så mycket fram emot det!!  

Det suger att jag inte har mitt körkort längre, det är så irriterande att inte ha friheten att ta en bil och köra iväg när jag vill. Jobbigt att behöva förlita sig på andra och svårt att ta sig fram i USA utan bil. Men det är som det är. Klantigt men det kan inte göras ogjort så bara dumt att tänka på det. 

 


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: