the flipflop life

2014-06-24
15:56:35

Hvaler tri!
Det är nu tre dagar sedan jag genomförde mitt första och troligtvis sista triathlon. Det gick helt klart över förväntan. Presterade ungefär 1 h bättre än vad jag hade förväntat mig och gled in på en tid av 1.28.44. Plats 168 av 217 startande. Inte bästa placeringen men jag är trots det nöjd. Hade många som hejade på mig och det gjorde ju hela grejen! Ingse och Tore som står och skriker heja pellejöns! är något man inte glömmer i första taget. Inte heller att Öystein och Lene hade ordnat med banner och stog och hejade både vid cykeletappen och vid målgång. TACK!  Det gjorde verkligen allt. Tack för fotograferingen Karoline, kan tänka mig att det blev några fina shots! Speciellt vid ombytet mellan simning och cykling........ (där jag förövrigt förlorade 13 placeringar. ooops. Inte snabbast på att byta om med andra ord)
 
Här har vi den fantastiska målgången. Titta på det där löpsteget. Perfekt om jag får säga det själv. 
 
 
 
Stolt är jag. Och nu väntar nästa utmaning. Milen under 55min. Det ska nog gå att ordna. Bara att börja träna igen då efter lite pausande.
 

2014-06-06
02:21:41

Två dagar till
här ligger jag i sängen efter ännu en arbetsdag. eller arbetskväll snarare.
mycket jobb denna vecka! det är bra eftersom jag är ledig hela nästa vecka men jag är fasen inte van! det känns gott och väl i höfter och vader. två dagar till sen är det ferie!

Det är kul att vi fått in lite nytt blod i köket så att det blir lite action på jobbet också. inte varje arbetsplats man har en tysk PT till sitt förfogande när gästerna är på tur tillexempel. mina så kallade armhävningar ska nog sitta innan säsongen är slut. jobbar hårt!
dessutom lär jag ha fått smaka på massa god ny mat också, nya idéer och smakkombinationer är alltid kul!
senast smakade jag på en syrad apelsin- och fänkåls-sallad med grillad tonfisk och en citrusemulsjon. Fantastiska smaker måste jag säga!
också inbakt svamp-och parmaskinks risotto med en spenatsås var en höjdare. mamm. skulle kunna prata om våra nya rätter i evigheter... men vi stoppar här.
imorn är en ny dag. börjar om 8 timmar igen. men det är ingen vanlig dag för det är Elins födelsedag så det blir upp i tid för att fixa lite.