the flipflop life

2013-12-02
23:47:35

En bättre måndagskväll
Har spenderat måndagskvällen inne i Fredrikstad. Åt middag tillsammans med Ivar på Cactus, en mexinspirerad bar/café. Det blev quesadillas med gucca och kyckling för min del och så glasflaskecola till! Gött
 
Pratade om resor hela kvällen, om jobb för att finansiera, om planer för framtiden, om gamla resmål vi vill tillbaka till osv etc mm. Det var verkligen trevligt!
 
Han åker till Bali i slutet av februari, så kanske korsas våra vägar. Who knows. Det är så kul att prata resor med någon som har varit, eller vill åka till samma ställe som en själv. Helt plötsligt så har man så mycket gemensamt.
Han berättade också något kul, att om man går sex led i sin vänskapskrets, så känner man hela världen.
 
Exempel. Alltså att jag känner 200 personer, de i sin tur känner 200 personer, som känner 200 personer, som känner 200 personer, som känner 200 personer, som känner 200 personer, som känner 200 personer. Det blir en hel massa människor, tydligen fler än hela jordens befolkning (vet inte riktigt hur man räknar ut det här, men tror att det blir 6^200=......). Så ja. Världen är bra liten. Intressant funfact måste jag säga.
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: